img

Wireframes

Een nieuwe website bouwen of een app ontwikkelen doe je natuurlijk met een plan. Hoe beter je plan is, hoe succesvoller je website of app uiteindelijk zal zijn. Zo’n plan noemen we ook wel een “wireframe”. Een wireframe is eigenlijk een schematische voorstelling van de structuur van de website die je gaat bouwen. Op deze manier illustreer je de opbouw van de pagina’s die op de website komen en hoe de pagina’s met elkaar verbonden zijn.
  • Onmisbaar hulpmiddel bij het bouwen van een website;
  • In kaart brengen van wensen en ontwerp;
  • Draagt bij aan resultaat.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet

Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
Bericht verstuurd!
animationanimationanimation

Werkwijze Wireframes

Wireframes werken

De focus van wireframes ligt uitsluitend op de structuur, layout, navigatie en functionaliteit van je website. Ze bevatten dus bijna geen teksten, afbeeldingen en kleuren omdat deze kenmerken pas worden toegevoegd als de klant en de website designer het eens zijn over de structuur en dergelijke.

Een van de redenen dat wij enthousiast worden van het gebruiken van wireframes komt door de uitdagingen en mogelijkheden die het jou kan bieden!

  • Wireframes dwingen je na te denken over strategische zaken;
  • Eerst de structuur en functionaliteiten, daarna pas het design;
  • Wireframes bevorderen de communicatie + feedback tussen klant en designer;
  • Wireframes maken een uitgebreide website goedkoper.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een effectief plan voor jouw wireframes en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. Daarnaast stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden die Epurple jouw organisatie op het gebied van wireframes kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Wireframes

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen