img

Webdevelopment

Iedere ondernemer is op zoek naar resultaat. In de zoektocht naar dat resultaat is een goede website onmisbaar geworden. Daarom biedt Epurple aan om de webdevelopment, oftewel het maken van de website voor jouw organisatie, over te nemen. Door de webdevelopment van jouw website uit te besteden aan Epurple werken we samen aan een website die meer oplevert dan dat deze kost, een website die zorgt voor het resultaat dat jij voor ogen hebt!
  • Een goede website als basis voor resultaat;
  • Ontzorging gedurende het hele traject;
  • Nazorg.
Icon
Ontwikkelen van nieuwe websites
Icon
Optimaliseren van bestaande websites
Icon
Volledige ontzorging bij website migraties

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet

Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
Bericht verstuurd!
animationanimationanimation

Webdevelopment Werkwijze

Kwaliteit & Design

Ben je op zoek naar een website die meer oplevert voor jouw organisatie? Dan ben je bij Epurple aan het juiste adres. Wij kiezen ervoor om websites te bouwen met één systeem, het content management systeem WordPress. Door te werken met één systeem zijn wij altijd op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen we jou een eerlijk advies geven. De technische kwaliteit en een passend design zijn voor ons de basisvoorwaarden voor een succesvolle website.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een plan en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. We testen de website uitvoerig voor dat we deze opleveren omdat we het belangrijk vinden dat je direct aan de slag kunt. Na de live gang van de website bekijken we samen de resultaten en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om extra resultaat te behalen.

Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Epurple op het gebied van webdevelopment voor jouw organisatie kan bieden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten.

Opstellen Wireframes
Design van de website
Technische onderdelen
Livegang
Nazorg
Evaluatie

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Webdevelopment

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen