img

Web Analytics

Online statistieken maken het mogelijk de manier waarop bezoekers gebruik maken van jouw website te analyseren. Denk bijvoorbeeld aan: sessies, paginaweergaven, pagina’s per sessie, gemiddelde sessieduur, bounce-percentage en het percentage nieuwe sessies.
  • Meten is weten;
  • Concreet Inzicht in het gedrag van de websitebezoekers;
  • Trainingen op maat.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet
Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Werkwijze Web Analytics

Sturen op cijfers en meten van resultaten

Als je investeert in een website dan wil je ook weten of het rendement oplevert. Het doel van web analytics is om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers. Door bezoekersgegevens te analyseren leggen wij de basis om verbeteringen aan te brengen en zo de conversie te verhogen. Komen de meeste bezoekers direct op je website, via de nieuwsbrief of toch via sociale media? Onze analyse geeft in detail weer hoe de klant zich gedraagt op jouw website.

Door het juist inrichten van jouw Google Analytics pakket kan op een effectieve manier concrete data worden verzameld. Met deze data kunnen ook realistische Key Performance Indicators worden vastgesteld die relevant zijn aan jouw online business. Epurple heeft de kennis en ervaring om jouw websitestatistieken te analyseren en verbeteringen aan te dragen. Samen zorgen we ervoor dat je de doelen bereikt die je voor ogen hebt.

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het analyseren van de bezoekersgegevens en het sturen op resultaat.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Web Analytics

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen