img

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een online marketing strategie waarbij social media kanalen worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren.
  • We zetten jouw product of merk in de markt en brengen het direct onder de aandacht bij de doelgroep;
  • Social Media is hét kanaal voor interactie;
  • Adverteren op Social Media is goedkoper dan adverteren op Google Ads.
Icon
LinkedIn Adverteren
Door middel van diverse advertentie mogelijkheden beschik je op LinkedIn over een zeer gerichte mogelijkheid om je zakelijke doelgroep te bereiken!
Meer over LinkedIn Adverteren
Icon
Facebook Adverteren
Gericht adverteren op je doelgroep en door middel van de vele segmentatiemethoden kunnen wij de doelgroep effectief bereiken.
Meer over Facebook Adverteren
Icon
Instagram Adverteren
Als een van de snelst groeiende social media platformen biedt Instagram veel kansen voor bedrijven. Zo kun je de vorm van de advertentie altijd geheel naar wens invullen én aanpassen!
Meer over Instagram Adverteren
Icon
Leadgeneratie
Leadgeneratie staat centraal bij de zoektocht naar de juiste leads, extra omzet en het vergroten van de naamsbekendheid. Hoe zet je deze ambities om in resultaten?
Meer over Leadgeneratie

Maaike Janssen

SMM Specialist

Het liefst bijt Maaike zich vast in een complex marketing gerelateerde vraagstelling met een specifieke doelgroep. Voordat de vraagstelling behaalt kan worden, doet ze onderzoek. Hierbij dompelt ze haarzelf onder in de doelgroep om daarna met waardevolle insights een concept te bedenken wat goed onderbouwd is. Het geeft haar een goed gevoel als ze met gedegen marktonderzoek, echt relevante waardevolle inzichten kan delen. Met deze inzichten maakt ze een resultaatgericht concept. Het geeft haar een kick wanneer ze een concept uitvoert en de conversies binnenstromen.

In haar vrije tijd speelt ze graag (bord)spellen met familie & vrienden, kijkt ze series en programma’s, is ze regelmatig in een enge escape room te vinden, loopt ze verkleed rondjes op de Fantasy Fairs, zingt ze mee met Disneyliedjes en foute muziek, is ze actief voor Stichting Donorkind, gaat ze graag en veel uit eten en ontwerpt ze vaak in Adobe InDesign en Photoshop.

Maaike in zoekwoorden:

“Creatief, onderzoeker, katten, spellen, Disney, sushi, enthousiast, concepter, social media, Netflix & TV, snoep, sociaal.”

Waar kunnen we je bij helpen?

Neem contact op om vrijblijvend te sparren over jouw online kansen.

Social Media Marketing Werkwijze

Social Media Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Waar het voorheen met name een B2C markt was, wordt Social Media ook steeds meer een B2B platform.

De Social Media kanalen zijn vandaag de dag enorm veelzijdig en bieden dan ook unieke kansen in alle fases van de customer journey die jouw klanten doormaken.

Social Media kanalen zijn perfect om je direct tot de doelgroep te richten en op die manier specifieke marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.

Voor het verhogen van de klant loyaliteit en klanttevredenheid wordt social media ingezet. Social Media Marketing helpt jou om je doelgroep te bereiken. We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van de Social Media campagnes. Door te sturen op resultaat bereiken wij de doelstellingen.

Meedenken op strategisch niveau
Wij analyseren de interactie van berichten, denken mee op strategisch niveau en geven gericht advies.
Opstellen van een contentkalender
Wij maken een contentkalender en geven je hiermee meer online structuur en focus.
Inrichten campagnes
Wij richten de Social Media campagnes graag zo optimaal mogelijk voor je in!
Doorlopend A/B testen
Door de social media campagnes doorlopend te testen en optimaliseren realiseren wij resultaat.
Meer leads genereren
Door gericht te targetten op jouw doelgroep genereren wij meer leads.
Maandelijkse rapportage
Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten.
Verbinden met klanten
Wij onderzoeken de customer journey om te zien hoe we de campagne strategie verder in kunnen kleuren.

Reacties van klanten

Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan.
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen!
Pieter Middendorp
Pieter Middendorp
Marketing Manager Molecaten

Aan de slag met Social Media Marketing

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen