img

Remarketing

Bereik mensen waarvan je weet dat ze interesse hebben.
  • Relevante en gerichte advertenties;
  • Beïnvloed de beslissing van je klanten;
  • Continu bij te sturen en aan te passen.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin van den Bergh

Sr. SEA Specialist

“Als SEA specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw website te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data is geen uitdaging te groot."

Justin in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Duizendpoot, Koffie lover, Gadget gek, Ondernemen, Ambitie.”

Remarketing Werkwijze

Meer grip op je klanten

Tegenwoordig beschikken we over de juiste kennis en tools om het gedrag van internetgebruikers steeds beter in kaart te brengen. Voordat we beginnen met het opstellen van jouw persoonlijke remarketing strategie verdiepen we ons dan ook eerst in je doelgroep en hun gedrag. We kijken bijvoorbeeld op welke pagina’s of onderdelen bezoekers je site verlaten of waarom ze het winkelmandje niet afrekenen. Op basis van al deze informatie kun jij gericht actie ondernemen. Door middel van banners of tekst- en display advertenties kun je deze groep opnieuw benaderen en overtuigen om het product of dienst alsnog bij jouw organisatie af te nemen.

Als je er dus voor kiest om het remarketingsproces van jouw organisatie uit te besteden aan Epurple, gaan we er samen aan werken om voor jou de meest geschikte campagnes op te zetten. Hoe we dit aanpakken? Wij stellen de klant altijd centraal, samen met jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen de mogelijkheden op het gebied van remarketing in kaart brengen. Vervolgens werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Als we eenmaal aan de slag gaan werken we aan het realiseren van de meest relevante campagnes en het opstellen van jouw persoonlijke remarketing strategie.

Verder stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van remarketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing experts.

Rapportage bijhouden
Wij houden een rapportage bij zodat ook jij de resultaten kunt inzien
Kwaliteit & Design
Wij zorgen voor de kwaliteit en het design van de advertenties
Statistieken bijhouden
Wij houden de statistieken bij en brengen je op de hoogte van eventuele kansen

Gratis Google Ads scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw Google Ads account te optimaliseren!
Bericht verstuurd!
animationanimationanimation

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Remarketing

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen