Het ontstaan van Epurple

In de begindagen van het internet in ‘94 bestonden er nog geen Online Marketing bureau’s. Er waren geen instructie manuals, Youtube video’s of advies bureaus waar je je kon laten informeren over online vindbaarheid. Je moest zelf gaan testen en er zelf achter zien te komen wat er voor zorgde dat je steeg in Google. Thijs en Jop, de twee eigenaren van Epurple, zijn vanaf het begin gefascineerd door het internet en hebben veel tijd geïnvesteerd in het vergaren van kennis over “hoe Google  werkt”.

Door meerdere online concepten te lanceren en deze te optimaliseren werden deze steeds beter zichtbaar. Het viel op dat deze concepten goed vindbaar waren en kregen steeds meer aandacht van bezoekers en bedrijven die benieuwd waren naar deze ontwikkelingen. Uit deze contacten zijn de eerste samenwerkingen ontstaan en is “Epurple” officieel gestart met het optimaliseren van website’s voor klanten.

 

Jop&Thijs

Jop & Thijs | Oprichters

Epurple opgericht
2010
2010
Eerste medewerker aangenomen
Mijlpaal van 10 klanten
2011
2013
Eerste HBO en WO stagiaires in dienst
Naar nieuw pand verhuisd
2014
2016
Team verder uitgebreid

Missie en visie

We willen onze klanten weer optimaal van dienst zijn en ze online laten groeien. Daarom streven we continue naar nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Adwords of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

Wij willen klanten helpen

Thijs&Jop

Vrijblijvend kennismaken

Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

PartnerjopsylSEA SpecialistSEO SpecialistCas RooseThomas HenckensKlaas BajemaBasha Eickhoff

 

 

Wil je meer over ons weten?

Wil je meer weten over de online marketing diensten van Epurple en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nl

Ontmoet ons team  Gratis Website Scan

030 – 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

“We maken graag kennis met je!”