Lokale SEO

Beter vindbaar in lokale zoekresultaten

Lokale zoekmachine optimalisatie

Lokale zoekmachine optimalisatie (Lokale SEO) is een vorm van zoekmachine optimalisatie die zich specifiek richt op het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website in de lokale zoekresultaten. Bijna de helft van alle zoekopdrachten die in Google gedaan worden is van lokale aard! Voor veel bedrijven zijn lokale zoekresultaten enorm belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw pagina gevonden wordt in jouw werkgebied. Door het toepassen van lokale SEO wordt jouw bedrijf ook vindbaar in applicaties zoals Google Maps zoals weergegeven op de onderstaande afbeelding:

Lokale SEO

Onze resultaatgerichte werkwijze

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jou wensen voor de lokale SEO zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren met de lokale SEO campagnes om meer bezoekers op je website te genereren. Door de online posities van jouw website doorlopend in de gaten te houden bereiken wij top-posities.

checkicon-green Zoekwoordonderzoek specifiek op jouw branche en werkgebied
checkicon-green Technische website optimalisaties
     – Juiste structured data plaatsen
checkicon-green Content op de website optimaliseren voor lokale vindbaarheid
checkicon-green Lokale listings en vermeldingen op directories uitbreiden (citations)
checkicon-green Data verzamelen en analyseren

Ten eerste doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hierbij is het erg belangrijk om te onderzoeken wat de termen zijn die lokaal gebruikt worden binnen jouw werkgebied. Na het onderzoek kijken we naar hoe de website geoptimaliseerd kan worden op verschillende technische aspecten. Hierbij moet de juiste Structured data geplaatst worden. Zo moet bijvoorbeeld de postcode van je bedrijf op de juiste manier verwerkt worden in de code achter de website. Wanneer de technische kant in orde is kijken we naar de content op de website. Het is belangrijk om de content aan te passen op het zoekwoordonderzoek. Hierbij is een goede zoekwoordfocus van groot belang. Dan is het belangrijk om vermeld te worden op andere websites met je adresgegevens. Er zijn heel veel websites waar je je kan inschrijven om een vermelding te krijgen en wij gaan actief aan de slag om op zo veel mogelijk relevante pagina’s vermeldingen te genereren. Als laatste is het belangrijk om data te verzamelen en te analyseren. Op basis van deze gegevens kunnen we verder sturen op meer relevante bezoekers.

Hoger in de lokale zoekresultaten

Hoe hoger jouw website in de zoekresultaten van de zoekmachines komt, hoe meer gratis bezoekers je website zal ontvangen. De voordelen van lokale zoekmachine optimalisatie:

Ontvang meer websitebezoekers, verhoog de kans op klanten;

Hoger in de lokale zoekresultaten (Google Local Pack);

Hoger in Google Maps;

Wordt gevonden, daar waar je klanten zich bevinden;

Meer relevante bezoekers voor een hogere conversie.

 

 

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

bas

Bas | SEO Specialist

“Gebrand op de top-posities”

Als SEO specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw website te halen! Ik help je graag met het optimaliseren van de lokale zoekresultaten van jouw website. Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data zul je zien dat het verbeteren van je Lokale SEO voor ons geen probleem is. Er zijn verschillende factoren die er voor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt. Doordat wij verschillende technieken gebruiken voor Lokale SEO zorgen wij voor succes. Door samen te werken en ons maximaal inzetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen!

030 – 227 05 94

VOORDELEN DIE WIJ JOU BIEDEN

Toegankelijkheid Check

Wij analyseren de toegankelijkheid van jouw website via mobiele apparaten
Conversie

Landingspagina optimaliseren

Een goede landingspagina is essentieel voor conversie, en begroet bezoekers op een aangename manier.
landingspagina

Zoekwoorden bepalen

Wij maken een zoekwoordanalyse en kiezen uit welke zoekwoorden het beste bij je website passen
zoekwoorden

Maandelijkse rapportage

Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten
Rapportage

Google Mijn bedrijf pagina onderhouden

Wij onderhouden je Google Mijn bedrijf pagina zodat er genoeg informatie beschikbaar is voor de bezoekers
google-mijn-bedrijf

Lokale citations uitbreiden

Wij voegen je website toe aan allerlei lokale citation websites, zodat je nog sneller wordt gevonden
Content

Onze klanten

Trots om voor deze bedrijven te werken

Geïnteresseerd in Lokale SEO?

Haal het maximale uit jouw website en ontdek waar jouw online kansen liggen met onze gratis website scan. Wil je meer weten over de online marketing diensten van Epurple en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Sylvester de Vries via 030 – 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nl

Gratis Website Scan

Meer over ons

We verwerven continu nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 – 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen: