HomeDienstenWireframes

Wireframes

Onmisbaar hulpmiddel bij het bouwen van een website

Wireframes

Een nieuwe website bouwen of een app ontwikkelen doe je natuurlijk met een plan. Hoe beter je plan is, hoe succesvoller je website of app uiteindelijk zal zijn. Zo’n plan noemen we ook wel een “wireframe”. Een wireframe is eigenlijk een schematische voorstelling van de structuur van de website die je gaat bouwen. Op deze manier illustreer je de opbouw van de pagina’s die op de website komen en hoe de pagina’s met elkaar verbonden zijn. Kort gezegd dient een wireframe dus als een efficiënt hulpmiddel om de wensen van de klant in het ontwerp van de website te verwerken. Door het maken van wireframes uit te besteden aan Epurple werken we samen aan een website die volledig voldoet aan jouw wensen en zorgt voor het juiste resultaat!

Onze diensten Gratis 60-min advies

Wireframes werken!

De focus van wireframes ligt uitsluitend op de structuur, layout, navigatie en functionaliteit van je website. Ze bevatten dus bijna geen teksten, afbeeldingen en kleuren omdat deze kenmerken pas worden toegevoegd als de klant en de website designer het eens zijn over de structuur en dergelijke.

Een van de redenen dat wij enthousiast worden van het gebruiken van wireframes komt door de uitdagingen en mogelijkheden die het jou kan bieden! Denk daarbij bijvoorbeeld aan de onderstaande punten:

Wireframes dwingen je na te denken over strategische zaken
Eerst de structuur en functionaliteiten, daarna pas het design
Wireframes bevorderen de communicatie + feedback tussen klant en designer
Wireframes maken een uitgebreide website goedkoper

Bekijk ook de andere diensten waarmee we jou kunnen ontzorgen.

Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een effectief plan voor jouw wireframes en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. Daarnaast stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden die Epurple jouw organisatie op het gebied van wireframes kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Vrijblijvende offerte

Cas Roose
Cas | Online Consultant

“Wij merken dat het gebruik van wireframes helpt!”

Door meedenken met de klant heeft Epurple al meerdere keren bewezen altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Bij elke ontwikkeling op het gebied van wireframing en de algehele markt denkt Epurple verder. Door samen te werken en maximale inzet voor jouw project realiseren wij meer omzet uit een website. Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Geïnteresseerd in Wireframes?

 Meer over ons

We vinden het leuk om nieuwe inzichten en ideeën te verwerven. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen: