HomeDienstenWeb-analytics

WEB ANALYTICS

Resultaten meten in Google Analytics

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een uitgebreide tool die het mogelijk maakt de manier waarop bezoekers gebruik maken van jouw website te analyseren. Waardevolle statistieken zijn bijvoorbeeld: sessies, paginaweergaven, pagina’s per sessie, gemiddelde sessieduur, bounce-percentage en het percentage nieuwe sessies. 

Onze diensten Gratis 60-min advies

Wij sturen op cijfers en meten resultaten

Als je investeert in een website dan wil je ook weten of het rendement oplevert. Het doel van web analytics is om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers. Door bezoekersgegevens te analyseren leggen wij de basis om verbeteringen aan te brengen en zo de conversie te verhogen. Komen de meeste bezoekers direct op je website, via de nieuwsbrief of toch via sociale media? Onze analyse geeft in detail weer hoe de klant zich gedraagt op jouw website. Dit helpt om meer inzicht te krijgen in het inzetten van online marketing middelen.

Hoe bereiken de bezoekers je website

Welke stappen worden doorlopen voordat de klant een aankoop doet

Zorgt de nieuwsbrief wel voor meer bezoekers

Welke pagina trekt de meeste bezoekers

Bij welke pagina stappen de meeste bezoekers uit

Door het juist inrichten van jouw Google Analytics pakket kan op een effectieve manier concrete data worden verzameld. Met deze data kunnen ook realistische Key Performance Indicators worden vastgesteld die relevant zijn aan jouw online business. Epurple heeft de kennis en ervaring om jouw websitestatistieken te analyseren en verbeteringen aan te dragen. Samen zorgen we ervoor dat je de doelen bereikt die je voor ogen hebt. 

Vrijblijvende offerte

Onze resultaatgerichte werkwijze

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het analyseren van de bezoekersgegevens en het sturen op resultaat.

Werkwijze

Bas | Online Marketing Specialist

“Meten is weten”

Door de bezoekersstromen en het gedrag op jouw website te analyseren krijg jij inzicht in de stappen die bezoekers doorlopen. Met Web-analytics meten wij het gedrag en de resultaten en verzorgen heldere en direct toepasbare adviezen voor een hoger rendement.  Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal inzetten realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Geïnteresseerd in Web-analytics?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken