HomeDienstenVolledige SEO Rapportage

Volledige Website Analyse

Verbeterpunten opsporen en direct verbeteren

Voldoen aan de richtlijnen van Google

Om je website goed vindbaar te maken in de zoekmachines is het belangrijk dat de website voldoet aan de Google richtlijnen. Deze richtlijnen helpen Google om de relevantie van je website te bepalen en deze te koppelen aan een zoekopdracht. Met de volledige website scan word je website op ruim 60 belangrijke Google aspecten gecontroleerd, wij voeren deze verbeteringen direct door en brengen je huidige online propositie in kaart. Nadat de scan is uitgevoerd zijn alle technische verbeterpunten gerepareerd en is er een uitstekende goede basis gelegd voor een goede online vindbaarheid.

GRATIS WEBSITE SCAN Gratis 60-min advies

De APK keuring voor je website

Wij brengen alle technische verbeterpunten aan het licht die nodig zijn om te voldoen aan de richtlijnen van Google en goed vindbaar te worden in de zoekmachine. Deze verbeterpunten worden direct geoptimaliseerd door onze SEO specialist op locatie.  Wij scannen jouw website op :

Website wordt gescand op 60 belangrijke Google aspecten.
SEO Specialist voert verbeterpunten door op locatie (één dagdeel)
Controleren en doorvoeren van technische website structuur
Controle op mobiele/desktop gebruiksvriendelijkheid
Uitgebreide online concurrentie analyse
Social media optimalisatie advies
Google analytics toegankelijksheid check

Vrijblijvende offerte

Onze resultaatgerichte werkwijze

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van de verbeteringen. Door te sturen op resultaat bereiken wij de doelstellingen.

Werkwijze

bas
Bas | SEO Specialist

“De basis voor een vindbare website”

Als SEO specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw website te halen!  Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data is geen uitdaging te groot. 

Door je website volledige te doorgronden en te controleren op alle richtlijnen van Google brengen ik alle verbeterpunten en knelpunten in kaart.  Wanneer de verbeterpunten zijn gevonden gaan we deze direct optimaliseren. Hiermee zorgen we ervoor dat de technische basis van de website staat als een huis en klaar is voor gerichte zoekwoord optimalisatie. Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal inzetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Vrijblijvend contact opnemen  030 227 05 94

Voordelen die wij jou bieden

Analyseren van verbeterpunten

Wij analyseren de volledige website op knelpunten en verbeterpunten

Content

Voldoen aan Google richtlijnen

Wij optimaliseren jouw website zodat deze voldoet aan de richtlijnen van Google
Analyse

Concurrentie analyse

Wij analyseren jouw online propositie ten opzicht van de concurrentie
Rapportage

Verbeterpunten direct doorvoeren

Onze SEO specialist voert alle verbeterpunten door op locatie
Optimalisatie

Volledige website scan uitvoeren

 Meer over ons

We vinden het leuk om nieuwe inzichten en ideeën te verwerven. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94 google partner

Website scan aanvragen: