HomeDienstenVideo Advertising

Video Advertising

Succesvolle online advertising campagnes

Video Advertising

Online video wordt steeds populairder en maakt dan ook een enorme vlucht door. Niet alleen de consumptie van video’s neemt sterk toe, het wordt ook steeds makkelijker en goedkoper om goede video content te produceren. Dit heeft als gevolg dat bijvoorbeeld YouTube en Facebook volstaan met videomateriaal. Door middel van video advertising kun je jouw merk op een slimme en data gedreven manier promoten bij relevante doelgroepen. Zo komt jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep en kun je werken aan het vergroten en verbeteren van je naamsbekendheid en het aantal conversies. De online marketing specialisten van Epurple weten alles van video advertising en helpen je dan ook graag bij het inrichten van jouw persoonlijke campagnes!

Onze diensten Gratis 60-min advies

Scoren met video advertising

Door te kiezen voor de juiste content, tijd en plaats van je video start je een succesvolle online advertising campagne. Welke video ga je maken en vervolgens plaatsen om de voor jou interessante doelgroepen te bereiken? Om dit alles uit te werken is het slim om te zorgen dat je de juiste vorm en targeting aanhoudt voor het optimale resultaat. De online marketing specialisten van Epurple ondersteunen je bij het volledig opzetten van een video campagne en optimaliseren om de conversies blijvend hoog te houden.

De voordelen van video advertising waardoor je kunt scoren:

Gerichte targeting opties
Persoon en interactie staan centraal
Kostenefficiënt
Gebruik maken van inzichtelijke data

Bekijk hier ook onze de andere diensten waarmee we jou kunnen ontzorgen. Waaronder Online Dashboards en Webdevelopment.

Werkwijze Epurple

Bij de aanpak die wij hanteren voor video advertising staat de klant centraal. Tijdens de uitgebreide kennismaking bespreken we de wensen en mogelijkheden op het gebied van video advertising voor jouw organisatie. Daarna stellen we in overleg de doelstellingen op en gaan we aan de slag om de meest relevante campagnes op te zetten. Ons team van online marketing specialisten houdt je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eventueel gesignaleerde kansen. Door het persoonlijke aanspreekpunt heb jij altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën. Ben je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden over video advertising en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Vrijblijvende offerte

Cas Roose

Cas | Online Consultant

“Scoren met video advertising”

Als Online Marketing Consultant ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw online marketing te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren en op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van video advertising bereiken wij jou doelgroep! Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal in te zetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Geïnteresseerd in Video Advertising?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken