HomeDienstenSocial Media Marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

De juiste combinatie van timing en content

Vergroot je bereik met Social media marketing

Social Media Marketing is een online marketing techniek waarbij de social media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Door de immens toenemende populariteit van Social Media Marketing, moet elke organisatie uiteindelijk de relevante Social Media platformen betreden. Epurple heeft zich keer op keer sterk gemaakt voor het juist begeleiden en opstarten van deze kanalen, maar ook als je al kanalen hebt, is Epurple uiterst bedreven in het optimaliseren van je profielen.

Onze diensten Gratis 60-min advies

Wij maken Social media strategieën op maat

Door goed te luisteren naar jou wensen, onze kennis en de ervaring met Social Media marketing ontwikkelen wij stevige Social Media strategieën op maat :

 Afstemmen van strategische doelstellingen
Doelgroep en medium selectie
Opstellen van social media planning
Bepalen van het content format

Vrijblijvende offerte

Gerichte social media strategie

Social Media Marketing wordt succesvol toegepast om meer verkeer, naamsbekendheid en conversie te genereren via de Social Media kanalen.  Epurple zich keer op keer bewezen effectief te zijn in het inrichten van social media campagne dit door het toepassen van een gerichte social media strategie. Met Social Media marketing haalt je bedrijf omzet door een persoonlijke connectie én conversatie aan met klanten. Omdat kanalen als Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en Instagram allemaal voor- en nadelen hebben en niet elk sociale medium geschikt is voor jou als bedrijf, is het belangrijk om een onderbouwde selectie te maken.

Werkwijze voor Social media marketing

Voor het verhogen van de klant loyaliteit en klanttevredenheid wordt social media ingezet. Social media marketing helpt jou om je doelgroep te bereiken. We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van de social media campagnes. Door te sturen op resultaat bereiken wij de doelstellingen.

Werkwijze

Cas Roose

Cas | Online Consultant

“Meer bereik en interactie met klanten”

Als Online Marketing Consultant ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw online marketing te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren en op de hoogte zijn van de laatste online trends bereiken wij jouw doelgroep!

Door goed op de hoogte te zijn van nieuwe functies en de advertentie mogelijkheden op Facebook, Linkedin, Instagram, et cetera helpen wij jou om alles eruit te halen wat er in zit.  Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal inzetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 – 227 05 94

Voordelen die wij jou bieden

Social media optimalisatie

Wij analyseren de interactie van berichten en geven gericht advies. 
Conversie

Opstellen berichten kalender

Wij maken berichten kalenders en geven je hiermee meer online structuur en focus.
Content

Meer leads genereren

Door gericht te targetteen op jouw doelgroep genereren wij meer leads.
Analyse

Maandelijkse rapportage

Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten.
Rapportage

Doorlopende optimalisatie

Door de social media campagne doorlopend te optimaliseren realiseren wij resultaat.
Optimalisatie

Verbinden met klanten

Wij spelen in op klantbehoeftes en zorgen voor meer verbinding met je klanten.
Link

Geïnteresseerd in Social Media Marketing?

Meer over ons

We verwerven continu nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 – 227 05 94

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken