HomeDienstenSEO copywriting

SEO COPYWRITING

Kleine content aanpassingen geven vaak al grote verschillen

Wat is SEO Copywriting?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Copywriting is niets anders dan het schrijven van teksten. Wij schrijven teksten voor: Blogartikelen, Webteksten, Landingspagina’s, Online advertentieteksten – Google AdWords, Facebook Ads, LinkedIn Ads,Twitter Ads, Nieuwsbrieven, E-books, White papers, Casestudies, persberichten, social media berichten.

Teksten schrijven over jouw bedrijf

SEO Copywriting is het op een doelgerichte manier overbrengen van een boodschap in de vorm van tekst. Voor ons is copywriting de lezer overtuigen en hem/haar tot actie aanzetten. Velen maken de fout om teksten te schrijven waar alleen Google blij van wordt. Het is juist de kunst om een tekst te schrijven die zowel interessant is voor de lezer als voor Google!

De tekst moet niet alleen pakkend zijn maar moet ook geschikt zijn voor de doelgroep.  Wij denken een stap verder. Ons doel is om teksten van kwaliteit aan te leveren die doelgroep- en verkoopgericht zijn, aantrekkelijk en conversie verhogend zijn voor je bedrijf. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en zorgen zo voor relevante teksten die ook nog eens goed zijn voor de positie van jouw website.

Hogere posities in de zoekmachines

Meer bezoekers op de website

Bezoekers en lezers activeren

Onze resultaatgerichte werkwijze

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het schrijven van de teksten en resultaat te behalen.

Werkwijze

Begeleiding bij jouw teksten

Buiten dat wij seo geoptimaliseerde teksten voor jouw bedrijf schrijven, staan we ook graag voor je klaar als jij zelf schrijft. We begeleiden je door vooraf bijvoorbeeld een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Zo kunnen we je per pagina een heldere (SEO) structuur aanleveren die je kunt hanteren bij het schrijven van de pagina. Ben je klaar met schrijven? Dan doen wij graag nog een korte SEO check voor je. Hierbij controleren we de meest belangrijke onderdelen zodat we zeker weten dat de pagina geoptimaliseerd is voor zowel de zoekmachine als de gebruiker. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk hier dan Epurple Copywriting checklist die wij gebruiken.

SEO Specialist

 

 

 

 

 

                                          Bas | SEO Specialist

“Lezers uitdagen en activeren”

Als SEO Specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw online marketing te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren en op de hoogte zijn van de laatste online trends bereiken wij jou doelgroep!

Het schrijven van een activerende, uitdagende en Google vriendelijke tekst is een tijdrovende bezigheid als je er weinig ervaring mee hebt. Door onze ervaring met de zoekmachine richtlijnen van Google en gevoel voor taal en marketing is geen uitdaging te groot. Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal inzetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Vrijblijvend contact opnemen  030 227 05 94

Voordelen die wij jou bieden

Toegankelijkheid Check

Wij analyseren de toegankelijkheid van jouw website via mobiele apparaten
Conversie

Schrijven teksten

Wij optimaliseren website teksten op zoektermen en voegen extra pagina’s toe.
Content

Analyseren van verbeterpunten

Wij analyseren de website op knelpunten en verbeterpunten
Analyse

Maandelijkse rapportage

Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten
Rapportage

Doorlopende optimalisatie

Door de website doorlopend te optimaliseren realiseren wij hoge posities voor jou website
Optimalisatie

Kwalitatieve Linkbuilding

Wij optimaliseren de interne en externe linkstructuur voor een sterke domein autoriteit
Link

Geïnteresseerd in SEO copywriting?

Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over de online marketing diensten van Epurple en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nl

Ontmoet ons team  Gratis Website Scan 

Meer over ons

We vinden het leuk om nieuwe inzichten en ideeën te verwerven. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Adwords of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94 google partner

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen:
Onze klanten

Trots om voor deze bedrijven te werken