HomeDienstenRemarketing

REMARKETING

Twijfelende klanten alsnog omzetten in conversies

Remarketing

Ben jij nog niet in staat om in één keer de gewenste conversies te behalen? Denk dan eens aan remarketing! Remarketing is dé ideale werkwijze voor jouw online branding en het helpt twijfelende klanten alsnog om te zetten in conversies. Remarketing werkt namelijk volgens het principe van herhaling, een simpele, maar effectieve manier om jouw afhakende klanten opnieuw te benaderen. De online marketing specialisten van Epurple staan klaar om jou hierbij te helpen en samen de juiste remarketing campagnes in te richten.

GRATIS Google Ads SCAN Gratis 60-min advies

Meer grip op je klanten

Tegenwoordig beschikken we over de juiste kennis en tools om het gedrag van internetgebruikers steeds beter in kaart te brengen. Voordat we beginnen met het opstellen van jouw persoonlijke remarketing strategie verdiepen we ons dan ook eerst in je doelgroep en hun gedrag. We kijken bijvoorbeeld op welke pagina’s of onderdelen bezoekers je site verlaten of waarom ze het winkelmandje niet afrekenen. Op basis van al deze informatie kun jij gericht actie ondernemen. Door middel van banners of tekst- en display advertenties kun je deze groep opnieuw benaderen en overtuigen om het product of dienst alsnog bij jouw organisatie af te nemen.

De voordelen van de juiste remarketing campagnes:

Bereik mensen waarvan je weet dat ze interesse hebben

Relevante en gerichte advertenties

Beïnvloed de beslissing van je klanten

Continu bij te sturen en aan te passen

Bekijk ook de andere diensten die wij aanbieden.

Werkwijze Epurple

Als je ervoor kiest om het remarketingsproces van jouw organisatie uit te besteden aan Epurple, gaan we er samen aan werken om voor jou de meest geschikte campagnes op te zetten. Hoe we dit aanpakken? Wij stellen de klant altijd centraal, samen met jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen de mogelijkheden op het gebied van remarketing in kaart brengen. Vervolgens werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Als we eenmaal aan de slag gaan werken we aan het realiseren van de meest relevante campagnes en het opstellen van jouw persoonlijke remarketing strategie.

Verder stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van remarketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing experts.

Vrijblijvende offerte

Cas Roose

Cas Roose | Online Consultant

“Meer grip op je klanten met remarketing “

Door meedenken met de klant heeft Epurple al meerdere keren bewezen altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Bij elke ontwikkeling op het gebied van remarketing en de algehele markt denkt Epurple verder. Door samen te werken en maximale inzet voor jouw project realiseren wij meer omzet uit een website. Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 – 227 05 94

Geïnteresseerd in Remarketing?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 – 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken