HomeDienstenOnline Strategie

ONLINE STRATEGIE

De basis voor online succes

Online Strategie

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van online marketing en alles wat daarbij hoort eindeloos. Het hebben van een goede online marketing strategie is hierdoor essentieel geworden. De online strategie biedt je namelijk houvast en richting in het doolhof van online kanalen. Wil je definieerbare en haalbare doelen formuleren die binnen de organisatiekaders passen en bijdragen aan het behalen van resultaat? Dan is het opstellen van de juiste online strategie iets voor jou! De online marketing experts van Epurple staan klaar om jou te helpen. Zij weten precies welke kanalen en aanpak de meeste kansen bieden voor jouw organisatie en met welke boodschap jouw doelgroep het beste bereikt kan worden. Kortom, bij Epurple is jouw online strategie in goede handen.

GRATIS WEBSITE SCAN Gratis 60-min advies

Keuzes maken en prioriteiten stellen

Als belangrijkste input voor het opstellen van jouw online strategie gebruiken wij datgene dat jij graag met je organisatie wilt bereiken en de wensen van de doelgroep. Als dit in kaart is gebracht volgt het proces van keuzes maken en prioriteiten stellen. De onderwerpen die we hier bekijken zijn onder andere:

Welke online doelgroep(en) krijgen voorrang?
Wat wil je bereiken bij je doelgroep?
Welke online activiteiten hebben we hiervoor nodig?
Welke consequenties heeft dit voor de organisatie?
Wat gaat het opleveren?
Wat doen we eerst en wat later?

Bekijk hier ook onze andere diensten.

Werkwijze en voordelen van een online strategie

Bij de werkwijze die Epurple hanteert voor het opstellen van jouw online strategie staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. We houden je onder andere op de hoogte van de behaalde resultaten, gesignaleerde kansen en mogelijkheden en stellen een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes.

Het grote voordeel van het uitbesteden van jouw online strategie bij Epurple is dat wij in samenspraak met jou een strategie creëren die perfect aansluit op jouw unieke situatie. Daarnaast houden we ook rekening met de ambities, doelgroepen en verwachtingen van jouw organisatie. Zo werken we samen aan een heldere online strategie met meetbare resultaten.

Inzicht in return on investment (ROI);
Heldere acties en consequenties voor jouw organisatie;
Hogere acceptatie van online kanalen in jouw organisatie;
Duidelijke kaders voor online activiteiten;

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van online strategie? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Vrijblijvende offerte

Cas Roose

Cas | Online Consultant

“Een goede online strategie als basis voor online succes”

Als Online Marketing Consultant ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw online marketing te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren en op de hoogte zijn van de laatste online trends bereiken wij jou doelgroep! Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal in te zetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Voordelen die wij jou bieden

Social media optimalisatie

Wij analyseren de interactie van berichten en geven gericht advies. 
Conversie

Opstellen berichten kalender

Wij maken berichten kalenders en geven je hiermee meer online structuur en focus.
Content

Meer leads genereren

Door gericht te targetteen op jouw doelgroep genereren wij meer leads.
Analyse

Maandelijkse rapportage

Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten.
Rapportage

Doorlopende optimalisatie

Door de online strategie doorlopend te optimaliseren realiseren wij resultaat.
Optimalisatie

Verbinden met klanten

Wij spelen in op klantbehoeftes en zorgen voor meer verbinding met je klanten.
Link

Geïnteresseerd in Online Strategie?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken