HomeDienstenOnline Dashboards

ONLINE DASHBOARDS

Inzicht in belangrijke bedrijfsgegevens

Online Dashboards

Zoek je meer inzicht in je bedrijfsgegevens? Dan is het gebruiken van online dashboards zeker iets voor jou. Tegenwoordig werken organisaties met veel verschillende informatiesystemen voor onder andere klantbestanden en financiën. Daarnaast krijg je ook via de website en eventuele social media kanalen veel gegevens te verwerken. Zo heb je uit alle bronnen samen een grote hoeveelheid digitale informatie. Op basis van deze gegevens moet je als organisatie kunnen sturen, functioneren en doelstellingen behalen. Wat is er dan beter dan één overzichtelijk dashboard die de gegevens die voor jou belangrijk zijn samenbrengt? De online marketing specialisten van Epurple staan klaar om samen opzoek te gaan naar een dashboard op maat!

GRATIS WEBSITE SCAN Gratis 60-min advies

Voordelen van een online dashboard:

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van online dashboards nagenoeg oneindig. Zo kun je bijvoorbeeld alle bekende databronnen koppelen aan het dashboard. Denk dan bijvoorbeeld aan Facebook, Twitter, Google Adwords en Mailchimp. De kracht van dashboarding zit volgens ons in het inzichtelijk maken van data die belangrijk is voor jouw organisatie en de mogelijkheid om de data volledig naar je eigen wensen te presenteren.

Voordelen van online dashboards:

Alle databronnen worden samengebracht;
Snel bij te sturen;
Meer betrokkenheid bij het personeel;
In één oogopslag inzicht in alle data;

Bekijk ook de andere diensten waarmee we jou kunnen ontzorgen.

Onze werkwijze

Als je ervoor kiest om samen met de specialisten van Epurple een dashboard op maat te ontwikkelen gaan we er samen een duurzaam proces van maken. Jij en je wensen staan hierin centraal. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen de wensen en mogelijkheden op het gebied van online dashboarding in kaart brengen. Daarna werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Als we eenmaal aan de slag gaan werken we samen aan het realiseren van de meest relevante campagnes en het opstellen van jouw persoonlijke dashboard.

Verder stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van online dashboarding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Vrijblijvende offerte

TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken

Cas Roose

               Cas Roose | Online Consultant

“Een online dashboard op maat”

Door mee te denken met de klant heeft Epurple al meerdere keren bewezen altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Bij elke ontwikkeling op het gebied van online dashboarding en de algehele markt denkt Epurple verder. Door samen te werken en maximale inzet voor jouw project realiseren wij meer omzet uit een website.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Geïnteresseerd in een Online Dashboard?

Haal het maximale uit jouw website en ontdek waar jouw online kansen liggen met onze gratis website scan. Wil je meer weten over de online marketing diensten van Epurple en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nl

 Gratis Website Scan 

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Adwords of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen: