HomeDienstenMobile Marketing

MOBILE MARKETING

Effectieve manier om klanten te benaderen

Mobile Marketing

Het kan je niet ontgaan zijn, de opkomst van het mobiele tijdperk. Uiteraard heeft dit ook voor jouw organisatie bepaalde gevolgen. Benieuwd welke dit zijn en hoe wij je hier bij kunnen helpen? Lees dan zeker verder.

Onder mobile marketing verstaan we alle promotionele activiteiten die aangeboden worden via smartphones, tablets en andere handheld apparaten. Dit kunnen bijvoorbeeld stand-alone campagnes zijn, maar ook zogeheten multi-channel campagnes. Bij mobile marketing draait het er in ieder geval om dat je de juiste keuze maakt uit de verschillende opties die er zijn, zo kun je jouw doelgroep op de meest effectieve manier benaderen. De online marketing specialisten van Epurple hebben hier veel ervaring mee en helpen je dan ook graag met het opzetten van jouw campagnes!

Onze diensten Gratis 60-min advies

Waarom Mobile Marketing?

Mobile marketing biedt je de kans om je klanten op een effectieve manier te benaderen via hun mobiele apparaten, iets dat zij tegenwoordig altijd bij zich hebben. De manier waarop je adverteert is uiteraard aan jou, maar de meest effectieve mobile marketing campagnes bezitten in ieder geval de onderstaande onderdelen:

Persoonlijk;
Gericht;
Interactief;
Groot bereik;

Als je ervoor kiest om een speciale mobile marketing campagne op te zetten, dan zijn er veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor brand marketing, rethink connections, non-line marketing of advertising evolution. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Bekijk hier ook onze andere diensten.

Onze werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke wensen en doelen op het gebied van mobile marketing. Deze brengen we tijdens een uitgebreide kennismaking in kaart. Vervolgens stellen we samen de meest relevante campagnes voor jouw mobile marketing op. Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er voor jou altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden die Epurple voor jouw organisatie kan bieden op het gebied van mobile marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Cas Roose

Cas | Online Consultant

“Mobile Marketing als reactie op het mobiele tijdperk”

Als Online Marketing Consultant ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw online marketing te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren en op de hoogte zijn van de laatste online trends bereiken wij jou doelgroep! Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal in te zetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 – 227 05 94

Geïnteresseerd in Mobile Marketing?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 – 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken