HomeDienstenLinkedIn adverteren

Linkedin adverteren

Bereik via LinkedIn direct je zakelijke netwerk

LinkedIn Adverteren

LinkedIn is wereldwijd het grootste zakelijke sociale netwerk en telt inmiddels zo’n 225 miljoen leden. Alleen al in Nederland telt LinkedIn al ruim 4,2 miljoen geregistreerde gebruikers (januari 2016).  Door middel van diverse advertentie mogelijkheden beschik je op LinkedIn over een zeer gerichte mogelijkheid om je zakelijke doelgroep te bereiken!

Onze diensten Gratis 60-min advies

Bereikt direct je zakelijke doelgroep via LinkedIn

Het advertentieportfolio van LinkedIn is sinds 2013 uitgebreid met ‘LinkedIn Sponsored Updates‘. De Sponsored Updates bieden de mogelijkheid om te adverteren in het nieuwsoverzicht en om te worden weergegeven op mobiele apparaten. Hierdoor heeft LinkedIn zich als advertentie platform nog interessanter gemaakt voor de Business-to-Business markt!

Voordelen van LinkedIn Ads

Het advertentie programma van LinkedIn heet LinkedIn Ads. Je kunt je advertenties richten op een bepaalde doelgroep die je kunt selecteren op onder meer functie, branche, bedrijfsgrootte, geslacht en leeftijd. Zelfs exacte functietitel of bedrijfsnaam is mogelijk. En natuurlijk op land, zodat je je advertentie bijvoorbeeld op alleen de Nederlandse gebruikers kunt richten.

Vergroot je naamsbekendheid;
Genereer meer Leads & Sales;
Ontvang meer relevante bezoekers op je website;
Verspreidt informatie naar relevante personen;
Ideaal voor Business-to-Business adverteren;

Vrijblijvende offerte

Wat kost LinkedIn Adverteren?

Je betaalt per 1.000 vertoningen (CPM) of per klik (CPC), waarbij de klikprijzen over het algemeen hoger zijn dan je wellicht gewend bent. Maar de afgebakende doelgroep en dus het zeer gerichte bereik maken veel goed. Uiteraard zijn alle statistieken inzichtelijk en dus kun je uitgebreid meten, testen en bijsturen.

Werkwijze LinkedIn Adverteren

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het inrichten van de LinkedIn campagnes. 

Werkwijze

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

SEA Specialist                                                 
 Justin | SEA Specialist

“B2B adverteren? Ga voor LinkedIn!”

Als een van de SEA specialisten binnen Epurple wil ik jou laten zien hoe je zakelijk kunt adverteren via LinkedIn!

Niet alleen vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen met LinkedIn adverteren maar ook te kijken naar jouw online propositie. Deze bepalen wij samen voor een optimale strategie. Samen gaan we kijken wat voor mogelijkheden LinkedIn biedt voor jouw bedrijf. Elke klik kost geld en deze moeten wij zo goed mogelijk benutten. We bereiken resultaat door LinkedIn advertenties volledig af te stemmen op de doelgroep en werkgebieden. Hierdoor verhogen wij de het verkeer naar jouw website, verlagen wij de kosten per klik en realiseer jij meer omzet.  Daar worden wij gelukkig van.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

VOORDELEN DIE WIJ JOU BIEDEN

Toegankelijkheid Check

Wij analyseren de toegankelijkheid van jouw website via mobiele apparaten
Conversie

Content Marketing

Wij optimaliseren website teksten op zoekgedrag en voegen nieuwe pagina’s toe, specifiek voor jouw doelgroep.
Content

Analyseren van verbeterpunten

Wij analyseren de website op knelpunten en verbeterpunten
Analyse

Maandelijkse rapportage

Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten
Rapportage

Doorlopende optimalisatie

Door de website doorlopend te optimaliseren realiseren wij hoge posities voor jou website
Optimalisatie

Kwalitatieve Linkbuilding

Wij optimaliseren de interne en externe linkstructuur voor een sterke domein autoriteit
Link

Onze klanten

Trots om voor deze bedrijven te werken

Geïnteresseerd in Linkedin adverteren

Meer over ons

We verwerven continu nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen: