HomeDienstenLeadgeneratie

LEADGENERATIE

Zoektocht naar de juiste leads

Leadgeneratie

Veel organisaties hebben de ambitie om extra leads te genereren, meer omzet te behalen of de naamsbekendheid te vergroten. De vraag is dan ook: hoe zorg je ervoor dat je deze ambities ook echt omzet in resultaten? Welke inzichten heb je hiervoor nodig? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste leads genereert? Wat mag een lead kosten? Allemaal relevante vragen die je jezelf moet stellen om zo de basis voor een succesvolle online leadgeneratie te leggen. De online marketing specialisten van Epurple staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze diensten Gratis 60-min advies

Strategie

Om het proces van leadgeneratie succesvol te starten is het belangrijk om allereerst de doelgroep die jij wilt targetten in kaart te brengen. Als je weet waar de doelgroep zich bevindt en op welke manier je deze potentiële klanten het beste kunt benaderen kun je beginnen met het inrichten van speciale landingspagina’s. Deze pagina’s zet je in om de juiste bezoekers naar je website te leiden. De strategie die hier achter zit kun je natuurlijk helemaal naar eigen wens invullen zodat deze precies aansluit op je doelstellingen. Met de juiste strategie kun je leadgeneratie onder andere inzetten voor het realiseren van de volgende doelen:

Opbouwen en uitbreiden van adressenbestanden;
Werving van nieuwe leden en donateurs;
Meer bereik op social media;
Meer kwalitatieve leads;

Bekijk ook de andere diensten die wij aanbieden.

Leadgeneratie bij Epurple

Door het proces van leadgeneratie uit te besteden aan Epurple gaan we er samen voor zorgen dat de voor jouw organisatie relevante leads gevonden worden. De online marketing specialisten van Epurple maken het verschil door de juiste keuzes te maken. Wij zorgen voor meer kwalitatieve leads die ook daadwerkelijk tot meer business leiden. We lopen voorop door altijd op de hoogte te zijn van de relevante ontwikkelingen en trends. Verder signaleren we kansen voor jouw organisatie en brengen we je hiervan op de hoogte, zo bieden wij de service waar jij als klant op zoek naar bent.

Klant- en resultaatgericht;
Team van specialisten;
Meer dan 10 jaar ervaring;
Kritisch en betrokken;

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Epurple jou kan bieden op het gebied van Online Leadgeneratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Vrijblijvende offerte

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek Nederland
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

Cas Roose

Cas | Online Consultant

“Samen vinden we relevante leads”

Als SEO specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw website te halen!  Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data is geen uitdaging te groot. Door samen te werken en ons maximaal inzetten voor jouw project realiseren wij de meest relevante leads voor jouw organisatie!

Graag kom ik, geheel vrijblijvend met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen!

030 227 05 94

Onze klanten

Trots om voor deze bedrijven te werken

Geïnteresseerd in Leadgeneratie?

 

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Adwords of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen: