HomeDienstenInstagram adverteren

INSTAGRAM ADVERTEREN

De mogelijkheden van adverteren op Instagram

Adverteer nu ook op Instagram

Instagram is een van de meest groeiende social media van dit moment. Met meer dan 400 miljoen maandelijkse gebruikers en 2 miljoen Nederlandse Instagrammers zijn er hier veel kansen te pakken voor bedrijven. Instagram is onderdeel van Facebook, dus veel dingen zullen op elkaar lijken, zoals bijvoorbeeld de targeting. Er zullen meerdere advertentie mogelijkheden zijn, zoals foto-advertenties, carrousel-advertenties en film-advertenties.

Onze diensten Gratis 60-min advies

Bereik jouw doelgroep via Instagram

Doordat Instagram adverteren redelijk nieuw is, is er nog weinig concurrentie. Hier een paar voordelen van Instagram adverteren:

Instagram heeft een bereik van ruim 400 miljoen actieve Instagrammers;
Er zijn nog weinig concurrenten, dus ook lage advertentie tarieven;
Meer naamsbekendheid door betere zichtbaarheid;
Adverteren op Instagram kan via je Facebook account;
Er zijn meerdere opties om te adverteren: gewone foto’s, carrousels of filmpjes;

Vrijblijvende offerte

Onze werkwijze voor Instagram adverteren

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van een Instagram campagne om meer potentiële klanten te bereiken. Door de rankings van jouw Instagram advertenties doorlopend in de gaten te houden bereiken wij veel meer verkeer naar jou website.

Werkwijze

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

SEA Specialist                                                 
 Justin | SEA Specialist

“Ontdek de kansen van Instagram”

Als een van de SEA specialisten binnen Epurple vertel ik je graag over adverteren met Instagram en wat voor impact dat kan hebben op jouw campagnes!

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen met instagram adverteren. Ook is het belangrijk om te kijken naar jouw online propositie. Deze bepalen wij samen voor een optimale strategie. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn van Instagram voor jou bedrijf. Elke klik kost geld en deze moeten wij zo goed mogelijk benutten. We bereiken resultaat door Instagram advertenties volledig af te stemmen op de klantverwachting, door middel van veel visuele beelden. Hierdoor verhogen wij de het verkeer naar jouw website, verlagen wij de kosten per klik en realiseer jij meer omzet.  Daar worden wij gelukkig van.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 – 227 05 94

VOORDELEN DIE WIJ JOU BIEDEN

Ontwerpen Instagram banners

Wij ontwerpen een Instagram banner voor je Instagram campagne

bannersontwerpen

Opzetten campagne

Wij zetten je Instagram campagne op en houden het bij 

campaign

Statistieken bijhouden

Wij houden de statistieken bij en informeren je met een rapport

Optimalisatie

Onze klanten

Trots om voor deze bedrijven te werken

Geïnteresseerd in Instagram adverteren?

Meer over ons

We verwerven continu nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 – 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen: