HomeDienstenFeed Marketing

FEED MARKETING

Real-time adverteren

Feed Marketing

Ben je opzoek naar extra winst vanuit je webshop of e-commerce website? Dan is feed marketing waarschijnlijk iets voor jou! Met feed marketing kun je bijvoorbeeld de productdatabase van jouw website doorzetten naar verschillende externe platformen en/of vergelijkingssites. Doordat onder andere je prijswijzigingen, voorraad en productomschrijvingen automatisch worden aangepast kun je met een product datafeed krachtig en doelgericht optimaliseren op basis van vastgestelde KPI’s. De online marketing specialisten van Epurple staan klaar om jou te helpen met het inrichten van je persoonlijke feed marketing strategie.

Onze diensten Gratis 60-min advies

Verschillende platformen

Door de productdatabase van jouw webshop of e-commerce website door te zetten naar een extern platform of een vergelijkingssite is het mogelijk om real-time te adverteren. Je hoeft jouw productgerichte campagnes nu niet meer handmatig te beheren, dit scheelt je uiteraard enorm veel arbeidsuren.

Echter is het aanmaken van een dergelijke feed voor de externe platformen een kostbaar en complex proces. Elk platform hanteert namelijk zijn eigen specifieke eisen voor het aanleveren van een feed. Het is dus bijna niet mogelijk om de gemaakte feeds te hergebruiken voor andere kanalen. Om een goede feed aan te kunnen leveren is de juiste kennis vereist. Niet alleen van de platformen zelf, maar ook over de mogelijkheden van optimalisatie. De juiste feeds voor de juiste kanalen zorgen voor het beste resultaat. Epurple helpt je graag tijdens dit proces, zo gaan we samen voor het realiseren van de optimale feeds. Een goede feed beschikt volgens ons in ieder geval over de volgende punten:

Clean (geen lege velden etc.)

Ontdubbeld

Aangepast voor het specifieke platform

Automatische tracking codes toegevoegd

Bekijk ook de andere diensten die wij aanbieden. Waaronder Leadgeneratie, Wireframes en Online Strategie.

Onze werkwijze voor feed marketing

Als je ervoor kiest om samen met de specialisten van Epurple voor jouw organisatie relevante feeds te ontwikkelen, gaan we er samen een duurzaam proces van maken. Jouw wensen staan hierin centraal. Tijdens de uitgebreide kennismaking gaan we samen de wensen en mogelijkheden op het gebied van feed marketing in kaart brengen. Vervolgens werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Tot slot stellen wij ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar voor onze klanten. Zo heb jij altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes.

Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van feed marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Vrijblijvende offerte

Cas Roose

Cas | Online Consultant

“Samen realiseren we optimale feeds”

Door meedenken met de klant heeft Epurple al meerdere keren bewezen altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Bij elke ontwikkeling op het gebied van feed marketing en de algehele markt denkt Epurple verder. Door samen te werken en maximale inzet voor jouw project realiseren wij meer omzet uit een website. Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Geïnteresseerd in Feed Marketing?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen:
TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken