HomeDienstenFacebook adverteren

Facebook adverteren

De mogelijkheden van adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

Facebook heeft meer dan 6,8 miljoen dagelijkse Nederlandse gebruikers. Facebook wordt dus gezien als een effectief marketingmiddel. Je kunt heel gericht adverteren op je doelgroep doordat Facebook iedereen als het ware kent. Door middel van de vele segmentatiemethoden is het mogelijk om je doelgroep daadwerkelijk te bereiken en dit ook te meten.

Onze diensten Gratis 60-min advies

Direct je doelgroep bereiken via Facebook adverteren

Doordat Facebook adverteren redelijk nieuw is, is er nog weinig concurrentie. Hier een paar voordelen van Facebook adverteren:

Doelstellingen worden op voorhand bepaald;
Bereik je doelgroep door hele specifieke targetting opties en interesses;
Advertentiekosten zijn via Facebook nog relatief laag;
Vergroot je naamsbekendheid, aantal leads en interactie met doelgroep;
Gebruik Facebook om je bezoekers te retargeten;

Vrijblijvende offerte

Werkwijze voor Facebook adverteren

Voordat we kunnen starten met facebook adverteren willen we graag kennis met je maken! Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van een Facebook campagne om meer potentiële klanten te bereiken. Door de rankings van jouw Facebook advertenties doorlopend in de gaten te houden bereiken wij het gewenste resultaat met Facebook advertenties.

Werkwijze

WIJ WERKEN O.A. VOOR

RECENSIES VAN ONZE KLANTEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

SEA Specialist                                                 
 Justin | SEA Specialist

“Resultaatgericht op Facebook adverteren ”

Niet alleen vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen met Facebook adverteren maar ook te kijken naar jouw online propositie. Deze bepalen wij samen voor een optimale strategie. Samen gaan we kijken wat voor mogelijkheden Facebook biedt voor jouw bedrijf. Elke klik kost geld en deze moeten wij zo goed mogelijk benutten. We bereiken resultaat door Facebook advertenties volledig af te stemmen op de doelgroep, door middel van segmentatie en doelstellingen. Hierdoor verhogen wij de het verkeer naar jouw website, verlagen wij de kosten per klik en realiseer jij meer omzet.  Daar worden wij gelukkig van.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Werkzaamheden Facebook adverteren

Rapportage bijhouden

Wij houden een rapportage bij zodat ook jij de resultaten van de Facebook campagnes kunt bijhouden

Rapportage

Opzetten campagne

Wij zetten je Facebook campagne op en houden de campagne bij 

campaign

Statistieken bijhouden

Wij houden de Facebook campagne statistieken bij

Optimalisatie

Geïnteresseerd in Facebook adverteren?

Meer over ons

We verwerven continu nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen: