HomeDienstenDisplay Advertising

Display Advertising

Naamsbekendheid vergroten door aansprekende advertenties

Display Advertising

Ben je opzoek naar extra sales of wil je de naamsbekendheid van je merk een boost geven? Dan is display advertising iets voor jou! Display advertising staat voor het maken van reclame op internet door middel banners en tekstlinks. Voorheen adverteerde je in een krant of tijdschrift, tegenwoordig doe je dat bijvoorbeeld op websites die jouw doelgroep veel bezoekt. Als je er voor kiest om de display advertising van jouw organisatie uit te besteden aan Epurple gaan we er samen aan werken om deze op de juiste manier in te richten. We doen dit onder andere door de display advertising in te zetten voor branding- en salesdoelstellingen. Het voordeel hiervan is dat de display advertising binnen de verschillende fases van de customer journey van jouw klanten kan worden ingezet.

GRATIS Google Ads SCAN Gratis 60-min advies

Aansprekende display advertenties en meer

Met ons team van specialisten beschikken wij over de juiste kennis en ervaring op het gebied van display advertising. Zo weten wij dat display advertising uit veel meer bestaat dan alleen maar juist opgemaakte banners. De gemaakte advertenties worden namelijk continu getest en geoptimaliseerd aan de hand van de professionele software die wij in huis hebben. Daarnaast kunnen we er samen voor kiezen om jouw campagnes in te richten door middel van prospecting of retargeting. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

De voordelen van een goed ingerichte display advertising campagne:

Effectieve manier om je doelgroep bekend te maken met je organisatie;
De mogelijkheid om campagnes nog specifieker te targetten;
Regionaal targetten, doelgroep targetten en de mogelijkheid om te retargetten;
De mogelijkheid om je merk online visueel over te brengen;

Bekijk ook gerelateerde diensten zoals Affiliate Marketing of Conversie Optimalisatie.

Werkwijze Epurple:

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van display advertising in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Ons team van online marketing specialisten heeft meer dan 10 jaar ervaring, is betrokken, kritisch en creatief. Door hun passie voor online marketing zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze branche. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent. We houden je op de hoogte van de behaalde resultaten, gesignaleerde kansen en mogelijkheden en stellen een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van display advertising? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Vrijblijvende offerte

WIJ WERKEN O.A. VOOR

RECENSIES VAN ONZE KLANTEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

Cas Roose                                                 
Cas| Sr. Online Consultant

“Werken aan meer dan alleen aansprekende advertenties”

Niet alleen vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen op het gebied van display advertising, maar ook om te kijken naar jouw online propositie. Deze bepalen wij samen voor een optimale strategie. Samen gaan we kijken wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van display advertising voor jouw organisatie. Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

WIJ HELPEN JE MET

Rapportage bijhouden

Wij houden een rapportage bij zodat ook jij de resultaten kunt inzien

Rapportage

Kwaliteit & Design

Wij zorgen voor de kwaliteit en het design van de advertenties

campaign

Statistieken bijhouden

Wij houden de statistieken bij en brengen je op de hoogte van eventuele kansen

Optimalisatie

Geïnteresseerd in Display Advertising?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen: