HomeDienstenConversie optimalisatie

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Concentreren op meer klanten in plaats van meer bezoekers

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het verhogen van het aantal conversies op de website. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, wat leidt tot meer bezoekers, gaat conversie optimalisatie volledig in op de gebruikerservaring van de bezoekers op de website zelf. Waardoor haken bezoekers op je site af? Waarom vullen ze geen contactformulier in? Middels conversie optimalisatie onderzoekt Epurple de knelpunten en voorziet jou als klant met concrete adviezen om de website te verbeteren.

GRATIS WEBSITE SCAN Gratis 60-min advies

Bezoekers omzetten naar conversies

Op basis van Google Analytics (of een andere web-analyse tool) zoeken we knelpunten op de website. Deze knelpunten brengen we in kaart en geven concrete adviezen om deze te verbeteren. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om tekst, afbeeldingen, indelingen of design. We passen de volgende onderdelen toe om meer conversies te realiseren:

Door middel van website analyse software knelpunten in kaart brengen
Advies hoe een pagina te optimaliseren voor meer conversies
Opzetten en uitvoeren van een A/B test  
Resultaten analyseren voor waterdicht advies over best presterende pagina

Vrijblijvende offerte

Werkwijze voor conversie optimalisatie

Door bepaalde factor van de klantreis te beïnvloeden trachten wij bezoekers te veranderen in klanten. Dit doen wij door bijvoorbeeld het pad van webshop tot aankoop te optimaliseren en te testen. Hiervan zullen sommige veranderingen eenvoudig zijn en en andere juist complexe website optimalisaties. Optimalisaties worden altijd netjes en gedetailleerd gecoördineerd door Epurple. Door elke maand nieuwe tests uit te voeren zijn we ervan overtuigd elke maand meer bezoekers om te zetten naar klanten via de website.

We starten met een kennismaking om de wensen en knelpunten van de site in kaart te brengen. Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het opzetten van de eerste adviezen zodat de site gebruiksvriendelijker wordt.

Werkwijze

TROTS TE MOGEN WERKEN MET

Trots om voor deze bedrijven te werken

Bas | Online Marketing Specialist

“Gefascineerd door conversie optimalisatie”

Door mee te denken met de klant heeft Epurple al meerdere keren bewezen altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Bij elke ontwikkeling op het gebied van conversie optimalisatie en de algehele markt denkt Epurple verder. Door samen te werken en maximale inzet voor jouw project realiseren wij meer omzet uit een website.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 – 227 05 94

Voordelen die wij jou bieden 

A/B-Testen

Wij zetten doorlopende A/B tests om op basis van bezoekersdata de beste pagina te bepalen.
Conversie

Design & content aanpassingen

Wij verbeteren websites voor een betere klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid.
Content

 

Meer leads genereren

Wij zorgen dat meer bezoekers klanten worden.
Analyse

Maandelijkse rapportage

Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten.
Rapportage

Sturen op data

Wij sturen op data door het continu monitoren van de analyse software.
Optimalisatie

Meten van gebruikerservaring 

Wij meten de gebruikerservaring en voeren optimalisaties door.
Link

Geïnteresseerd in Conversie Optimalisatie?

Haal het maximale uit jouw website en ontdek waar jouw online kansen liggen met onze gratis website scan. Wil je meer weten over de online marketing diensten van Epurple en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nl

Gratis Website Scan

Meer over ons

We verwerven continu nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 – 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen:
Conversie optinalisatie tip, Usability, User Experience en Conversie

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO) is het identificeren en verhelpen van struikelblokken (of bottlenecks) die bezoekers tijdens één van de stappen in het conversieproces laten afhaken. (meer…)