HomeDienstenContent Marketing

Content Marketing

De juiste content zorgt voor de juiste aandacht

Content Marketing

Content is hip, er wordt continu over gesproken en met de juiste content zorg je voor de juiste aandacht. Toch merken wij dat er maar weinig bedrijven zijn die hun content goed inrichten. Zonde, want goede content kan het verschil maken! Ben jij opzoek naar extra inzicht in content marketing zodat je jouw doelgroep wel kunt triggeren? Neem dan gerust contact op met een van onze online marketing specialisten, zij staan klaar om jou te helpen met het inrichten van jouw persoonlijke content marketing strategie.

GRATIS WEBSITE SCAN Gratis 60-min advies

Goede content leidt tot succes

Content is uiteraard een breed begrip, van blogs tot websiteteksten en social media posts, content dient als de kapstok voor allerlei soorten inhoud. Door net dat stapje verder te gaan in het maken, aanbieden en verspreiden van content kun je het beste in spelen op de behoefte van jouw doelgroep. Dit noemen we content creatie met een plan. Zo creëer je content die bijdraagt aan jouw online succes.

Door de content marketing van jouw organisatie uit besteden aan Epurple werken we samen aan goede content, die niet alleen informeert, maar ook inspireert en aanzet tot actie. Door op het juiste moment in te spelen op de behoeftes van jouw klanten zorgen we voor conversieverhoging en vergroten we daarnaast je naamsbekendheid, branding en je online vindbaarheid.

Epurple beschikt over specialistische kennis op het gebied van content marketing in de breedste zin van het woord. Zo kunnen we samen al jouw processen perfect op elkaar afstemmen. Op het gebied van content marketing helpen we je onder andere met:

Jouw persoonlijke content marketing strategie
Webteksten/Copywriting
Banner- en tekstadvertenties
Social media kanalen en contentkalenders

Bekijk hier ook onze andere diensten. Waaronder Call Tracking, Email Marketing en Linkbuilding.

Onze Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek brengen we samen de wensen op het gebied van content marketing in kaart. Als jouw wensen duidelijk zijn gaan we de doelen bepalen. Op deze manier kunnen we de meest relevante campagnes realiseren. Daarnaast stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor heb jij altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Epurple jou kan bieden op het gebied van content marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing experts.

Vrijblijvende offerte

Cas Roose
Cas | Sr. Online Consultant

“Content creatie met een plan”

Door meedenken met de klant heeft Epurple al meerdere keren bewezen altijd een stap voor te zijn op de concurrentie. Bij elke ontwikkeling op het gebied van content marketing en de algehele markt denkt Epurple verder. Door samen te werken en maximale inzet voor jouw project realiseren wij meer omzet uit een website. Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Geïnteresseerd in Content Marketing?

 Meer over ons

We vinden het leuk om nieuwe inzichten en ideeën te verwerven. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94 google partner

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen: