HomeDienstenAffiliate Marketing

Affiliate Marketing

Efficiënt opzoek naar resultaat

Affiliate Marketing

Met affiliate marketing betaal je als adverteerder zijnde voor elke bezoeker, lead of sale die je genereert via de website van de affiliate. Dit kan bijvoorbeeld een webmaster, publisher of een uitgever zijn. Dat houdt dus in dat je alleen betaalt voor het resultaat dat je daadwerkelijk behaalt. Dit maakt affiliate marketing een zeer efficiënte werkwijze voor jouw organisatie. De online marketing specialisten van Epurple staan klaar om jou te helpen met het inrichten van je affiliate marketing campagnes.

GRATIS WEBSITE SCAN Gratis 60-min advies

Affiliate Marketing uitbesteden aan Epurple

Door de affiliate marketing van jouw organisatie uit te besteden aan Epurple kunnen we samen adverteren via vrijwel alle affiliate netwerken. We stemmen samen vooraf de beloningsstructuur af. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen op basis van kosten per klik of kosten per lead. Omdat affiliate marketing een vorm van performance based marketing is betaal je alleen voor het resultaat. Voorbeelden van affiliate marketing waar wij je mee kunnen helpen zijn enquêtevragen, online adverteren en email marketing.

Bekijk hier ook onze andere diensten.

Onze werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van affiliate marketing in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Met ons team van online marketing specialisten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent.

Klant- en resultaatgericht;
Meer dan 10 jaar ervaring;
Kritisch en betrokken;
Persoonlijk aanspreekpunt;

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van affiliate marketing? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Vrijblijvende offerte

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Met hun persoonlijke benadering en professionele werkwijze heeft Epurple voor ons de perfecte combinatie in huis voor onze online marketing! sterren
Wendy - CEO - CoolSculpting Kliniek
“Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan. Epurple heeft ons daar gebracht en waakt er over dat het zo blijft. Geen loze beloftes maar echte resultaten!” sterren
Hans - Directeur - Please Payroll
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen! sterren
Pieter - Marketing Manager - Molecaten

Cas Roose                                                 
 Cas |Online Consultant

“Efficiënt resultaat realiseren? Ga voor Affiliate Marketing!”

Als Online Marketing Consultant ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw online marketing te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren en op de hoogte zijn van de laatste online trends bereiken wij jou doelgroep! Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ervaring met meerdere expertisegebieden. Door samen te werken en ons maximaal in te zetten voor jouw project realiseren wij top posities.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, met je in contact om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

030 227 05 94

Onze klanten

Trots om voor deze bedrijven te werken

Geïnteresseerd in Affiliate Marketing?

Meer over ons

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

030 227 05 94Online Marketing bureau Epurple

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen: