img

Online strategie

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van online marketing en alles wat daarbij hoort eindeloos. Een goede online marketing strategie is hierdoor essentieel geworden.
 • Helder per stap in de customer journey wat de doelstellingen en KPI's zijn;
 • Duidelijke KPI's waar wij op sturen;
 • Een duidelijke campagne structuur.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin & Mike

Online Strategen

“Als online strategen gaan Justin & Mike maar wat graag voor je aan de slag met het uitdenken van een persoonlijke strategie. Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data is geen uitdaging te groot."

Justin en Mike in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Humor, Koffie lovers, Competitief, Ondernemen, Ambitie.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Online Marketing Strategie

Ontbreekt er structuur in de wijze waarop jij nieuwe klanten probeert te werven? Heb je geen idee hoe je de doelgroep aan moet spreken of uit welke personen je doelgroep überhaupt bestaat? Dan is een online marketing strategie zeker iets voor jou!

Een online strategie is het stramien voor al jouw marketing campagnes. Hierin worden onder andere de kpi’s, de doelstellingen en de wijze waarop de doelgroep bereikt dient te worden bepaald.

Voordelen van een Online Marketing Strategie

Een persoonlijke online marketing strategie levert vaak de volgende voordelen op:

 • Heldere doelstellingen;
 • Gebruik van de juiste (advertentie) kanalen;
 • Duidelijke en heldere KPI’s waar we op sturen;
 • Volledig inzicht in de doelgroep;
 • Uitgewerkte campagneflow;
 • Per onderdeel een van de customer journey een passende aanpak;
 • Duidelijke planning en benodigdheden.

Om er zeker van te zijn dat de online strategie helemaal aansluit bij je wensen brengen wij graag de volledige Customer Journey van de doelgroep in kaart. Zo spelen we per stap van de customer journey in op de behoefte van de doelgroep met speciale campagnes.

Werkwijze online strategie

Bij de werkwijze die Epurple hanteert voor het opstellen van jouw online strategie staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. We houden je onder andere op de hoogte van de behaalde resultaten, gesignaleerde kansen en mogelijkheden en stellen een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes.

Het grote voordeel van het uitbesteden van jouw online strategie bij Epurple is dat wij in samenspraak met jou een strategie creëren die perfect aansluit op jouw unieke situatie. Daarnaast houden we ook rekening met de ambities, doelgroepen en verwachtingen van jouw organisatie. Zo werken we samen aan een heldere online strategie met meetbare resultaten.

 • Inzicht in return on investment (ROI);
 • Hogere acceptatie van online kanalen in jouw organisatie.

Keuzes maken en prioriteiten stellen

Als belangrijkste input voor het opstellen van jouw online strategie gebruiken wij datgene dat jij graag met je organisatie wilt bereiken en de wensen van de doelgroep. Als dit in kaart is gebracht volgt het proces van keuzes maken en prioriteiten stellen. De onderwerpen die we hier bekijken zijn onder andere:

Strategische meeting met specialisten
Tijdens een strategische meeting maak je kennis met onze specialisten. Zij vragen alles uit wat ze nodig hebben om jouw strategie op te kunnen stellen.
Wensen en doelstellingen in kaart brengen
Tijdens de strategische meeting brengen we jouw wensen en persoonlijke doelstellingen uitgebreid in kaart.
Persoonlijke strategie
De persoonlijke strategie wordt op maat gemaakt door onze specialisten. Vervolgens komen wij deze graag bij jullie pitchen.
Maandelijkse rapportage over voortgang en behaalde doelen
Iedere maand ontvang je van ons een uitgebreid overzicht van de behaalde resultaten en de voortgang voor wat betreft de KPI's die zijn opgesteld.
Meer leads genereren
Aan de hand van jouw persoonlijke online strategie doen wij er alles aan om zoveel mogelijk leads te genereren.
Aanwezig in iedere stap van de customer journey
Dankzij jouw persoonlijke online strategie ben je op verschillende kanalen zichtbaar in iedere stap van de customer journey die je klanten doormaken.

Een belangrijk onderdeel in het bepalen van een online strategie is SEO. Wil jij meer weten over wat SEO is? Hoe SEO in elkaar zit? En wat de ontwikkeling rond SEO zijn? Lees dan nu ons artikel: Hoger in Google

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Online strategie aanvragen

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen