Beschikbare vacatures

Epurple Groeit, daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
SEO specialist
SEO specialist

Ben jij die SEO specialist waar wij naar op zoek zijn? Jij weet als geen ander hoe je techniek, content en het linkprofiel van een site optimaliseert om de top te bereiken. Je bent commercieel sterk waardoor je jouw expertise op SEO gebied ook meteen in goed advies kunt omzetten. Je doel is om meer organisch verkeer naar de sites van onze klanten te trekken.

Bekijk de vacature
New Business Manager
New Business Manager

Dat jij vanuit het hart alles op alles zet voor die ultieme klantbeleving, en door jouw mentaliteit en karakter altijd net een streepje voor hebt bij nieuwe business, vinden wij bewonderenswaardig! Krijg jij het voor elkaar om als hoofd van jouw team (3 fte) nieuwe business aan te trekken? Dan gaan we dat samen met je collega’s (groots) vieren!

Bekijk de vacature
Social Media Specialist
Social Media Specialist

Ben jij op zoek naar een flexibele functie binnen een snel groeiend en professioneel Online Marketing Bureau waar een prettige informele werksfeer heerst? Heb jij daarnaast een passie voor Social Media, online marketing, communicatie en design? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk de vacature
Junior Accountmanager
Junior Accountmanager

Ben jij op zoek naar een flexibele functie binnen een snel groeiend en professioneel Online Marketing Bureau waar een prettige informele werksfeer heerst? Heb jij daarnaast een passie voor sales en ben je in staat om op niveau zakelijke gesprekken te voeren? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk de vacature

Beschikbare stage plekken

Epurple is een erkend leerbedrijf.
Online Marketing & Communicatie Stage

Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van Online Marketing? Houd je van een informele werksfeer? Epurple B.V. is een jong en groeiend online marketingbedrijf dat op zoek is naar ambitieuze studenten die zich interesseren en willen verdiepen in online marketing.

Bekijk de vacature
Online Marketing Stage

Word jij enthousiast van: online, websites, digital, social? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van (online) marketing en communicatie en houd je van een informele werksfeer? Dan ben jij die marketing en communicatie stagiair waar wij naar op zoek zijn!

Bekijk de vacature
Social Media Marketing Stage

Word jij enthousiast van: online, websites, digital, social? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van (online) marketing, communicatie en design en houd je van een informele werksfeer? Dan ben jij die social media marketing stagiair waar wij naar op zoek zijn!

Bekijk de vacature