HomeKennisbankOnline Marketing Innovaties
SEA tips

Online Marketing Innovaties

Online Marketing innovaties

De laatste tijd heeft Epurple zich opnieuw druk bezig gehouden met innovaties. Afgelopen weken stonden dan ook in het teken van nieuwe ontwikkelingen en disciplines. Omdat wij veel waarde hechten aan innovaties en de ontwikkelingen snel gaan, is het belangrijk om zo veel mogelijk met elkaar te delen en van elkaar op de hoogte te blijven. De innovaties van de afgelopen tijd delen wij graag met u. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Epurple gaat nog slimmer om met Google Ads Campagnes

Wat houdt het automatiseren van Google Ads campagnes precies in?
Het automatiseren van Google Ads campagnes door middel van SEA Scripts bespaart onze SEA experts veel tijd omdat deze werkzaamheden niet meer handmatig gedaan hoeven te worden. Hierdoor kunnen we deze tijd inzetten om bijvoorbeeld strategieën te bepalen. Dankzij het automatiseren van de campagnes is het nu bijvoorbeeld ook mogelijk om in één oogopslag te zien welke advertenties binnen een bepaalde advertentiegroep verbeterd moeten worden. Ook kunnen onze SEA experts nu gemakkelijk inzien of het beschikbare budget ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Op basis hiervan kunnen zij nu actie ondernemen om er voor te zorgen dat de advertenties altijd in de top-3 worden getoond!

Hoe verliep dit proces voor het automatiseren van de Google Ads campagnes?
Voorheen werd de meeste werkzaamheden die nu geautomatiseerd zijn handmatig uitgevoerd. Deze werkzaamheden moesten worden uitgevoerd om kosten te besparen en het rendement van de campagnes te verhogen. Doordat deze werkzaamheden handmatig uitgevoerd moest worden, was er minder tijd over voor bijvoorbeeld het bepalen van de optimale strategie. Omdat dit uiteraard niet wenselijk is zijn we de innovatie op gaan zoeken. Het resultaat? Onze SEA experts kunnen nu niet alleen voor grote klanten de volledige aandacht geven voor wat betreft strategie maar ook voor de klanten die minder te besteden hebben.

Wat zijn de voordelen van het automatiseren van Google Ads campagnes?

  • Tijdsbesparing
  • Meer tijd over voor strategieën
  • Google Ads account wordt op micro niveau geoptimaliseerd.
  • Verbeterde prestaties van de Google Ads campagnes.
  • Er worden minder fouten gemaakt binnen de campagnes.

blog innovatie

 

Vragen over online adverteren of benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen?  Wees er eerder bij dan je concurrent! Kijk op onze diensten pagina of neem contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nlBekijk Epurple.nl voor meer uitgebreide informatie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Laat hier je gegevens achter en er wordt binnen één uur contact met je opgenomen.