HomeKennisbankLive Stream Store
verkeersstromen in google analytics

Live Stream Store

Live Stream Store

Recentelijk heeft Nederland wereldwijd geschiedenis geschreven door een Live Stream Store te openen/live te zetten. Wat? Een live Stream store? Jazeker, een Live  Stream Store houdt in dat je door middel van live beeld en geluid  aanwezig bent in een fysieke winkel.

 Vrijblijvend advies? Klik hier

Live Stream Store wereldprimeur

Live vanuit jouw luie zolderkamer online een bezoekje brengen aan een kaaswinkel? Dat was in de laatste week van september wereldwijd mogelijk. Kaan’s Kaashandel is namelijk voor een week live gegaan door middel van een Live Stream Store. Een paar kleine aanpassingen in de winkel, een camera en website, maakte het mogelijk de interactie aan te gaan met de (online) bezoekers.

Kaan’s Stream Store maakte het bezoekers onder andere mogelijk vragen te stellen over kazen, kaas te bestellen en zelfs kaas te proeven! Dat laatste is natuurlijk een grapje maar wat een primeur is dit!

Live Stream Store

Live Stream Store chatten

Door middel van een extra scherm, was het voor Kaan en zijn team mogelijk vragen van kijkers te lezen en te beantwoorden. Hierdoor ontstond er een directe interactie en versoepelde dit het verkoopproces.

De camera maakte het mogelijk de winkel in kaart te brengen. De kazen die te zien zijn op het scherm, konden worden aangeklikt. Na het aanklikken van de kaas verscheen er direct informatie over de kaas die te zien is op jouw computerscherm.

Als je bij jezelf dacht, “lekker kaasje, die wil ik wel eens proberen” was het een kwestie van de kaas te plaatsen in jouw winkelmandje en af te rekenen. Na de betaling werd de kaas live gesneden en opgestuurd.

Live Stream Store

Live Stream Stores in de toekomst?

Wordt dit het nieuwe online winkelen? Persoonlijk denk ik van wel. Een Live Stream Store creëert een gezicht achter een webshop en biedt bezoekers de mogelijkheid direct vragen te stellen wanneer zij in die gelegenheid verkeren. Zeker voor kleine en lokale ondernemers zoals Kaan is dit een wereldwijde kans. Welke toerist wil dit nou niet? Thuis authentieke Nederlandse kaas bestellen, veilig vanuit jouw eigen zolderkamertje.

Persoonlijk nog even een bezoekje brengen aan Kaan’s Stream Store? Dat kan nog steeds door deze website te bezoeken. Helaas is het vanaf heden niet meer mogelijk op deze wijze kaas te bestellen.

 

 Vrijblijvend advies? Klik hier

Vragen over online adverteren of benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen?  Wees er dan eerder bij dan je concurrent! Kijk op onze diensten pagina of neem contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nlBekijk Epurple.nl voor meer uitgebreide informatie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Laat hier je gegevens achter en er wordt binnen één uur contact met je opgenomen.
Geschreven door

Mike is een enthousiast Social Media Marketeer binnen Epurple. Virale berichten, marketing nieuws en updates is waar zijn passie te vinden is. Graag blogt hij over de ontwikkelingen die hij tijdens zijn werkzaamheden als marketeer tegenkomt.Naast virale en marketing gerelateerde content schrijft hij ook graag over technische elementen zoals zoekmachine optimalisatie en social media marketing.

One Comment Published

door Theo , geplaatst op 19 oktober 2017 | Beantwoorden

Bedankt voor het schrijven van dit artikel! Het was werkelijk inspirerend om te lezen!