HomeKennisbankCreatief shoppen via Findur
verkeersstromen in google analytics

Creatief shoppen via Findur

Creatief shoppen via Findur

Shoppen vanuit je lui stoel, wie doet dit nou niet? Oud studenten van de TU Eindhoven hebben dit concept wel heel erg letterlijk vertaald. Enthousiastelingen konden in het Black Friday weekend gebruik maken van een zelf rijdende bank (ja, je leest het goed) die de bankzitter naar de door hen uitgekozen fysieke winkel rijdt. Dit simpelweg door gebruik te maken van applicatie genaamd “Findur” die de gebruiker in staat stelt een winkel in de desbetreffende locatie te tonen, de fysieke voorraad weer te geven en de gebruiker te navigeren naar de door hen uitgekozen winkel.

Findur concept

Hoe Findur werkt

Een aantal studenten van de TU Eindhoven hebben een applicatie gebouwd genaamd “Findur” die de gebruiker in staat stelt de fysieke voorraad van artikelen in winkels in te zien inclusief de locatie binnen jouw omgeving. Dit voorkomt ten eerste teleurstellingen en biedt de gebruiker de mogelijkheid een route uit te stippelen naar de desbetreffende winkel. Om de applicatie te promoten hebben zij een campagne bedacht die applicatie gebruiker letterlijk vanuit een luie stoel naar de uitgekozen bestemming brengt!

Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is naar de website te gaan of de applicatie te downloaden, hun locatie in te vullen et voilà, Findur zoekt voor jouw de dichtstbijzijnde winkels in de door jouw gekozen omgeving en geeft producten weer inclusief de voorraad en de eventuele route naar deze winkel.

Winkels sluiten zich massaal bij Findur aan

Omdat geen enkele winkel wil achterblijven op het gebied van innovaties, zijn er momenteel al meer dan 1.500 winkels (onder andere de Bijenkorf, Hema etc.) die zich hebben aangemeld voor de applicatie Findur. De applicatie is voor winkeliers zeer interessant omdat het zich aanpast aan de locatie van de gebruiker en het een extra medium is waarop artikelen kunnen worden aangeboden.

 Vrijblijvend advies? Klik hier

 

Vragen over online adverteren of benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen?  Wees er dan eerder bij dan je concurrent! Kijk op onze diensten pagina of neem contact op met Sylvester de Vries via +31 (0)30 227 05 94 of stuur een e-mail naar info@epurple.nlBekijk Epurple.nl voor meer uitgebreide informatie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Laat hier je gegevens achter en er wordt binnen één uur contact met je opgenomen.
Geschreven door

Mike is een enthousiast Social Media Marketeer binnen Epurple. Virale berichten, marketing nieuws en updates is waar zijn passie te vinden is. Graag blogt hij over de ontwikkelingen die hij tijdens zijn werkzaamheden als marketeer tegenkomt.Naast virale en marketing gerelateerde content schrijft hij ook graag over technische elementen zoals zoekmachine optimalisatie en social media marketing.