img

Mobile Marketing

Onder mobile marketing verstaan we alle promotionele activiteiten die aangeboden worden via smartphones, tablets en andere handheld apparaten. Dit kunnen bijvoorbeeld stand-alone campagnes zijn, maar ook zogeheten multi-channel campagnes. Bij mobile marketing draait het er in ieder geval om dat je de juiste keuze maakt uit de verschillende opties die er zijn, zo kun je jouw doelgroep op de meest effectieve manier benaderen.
  • Persoonlijk;
  • Interactief;
  • Groot bereik.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin van den Bergh

Sr. SEA Specialist

“Als SEA specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw website te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data is geen uitdaging te groot."

Justin in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Duizendpoot, Koffie lover, Gadget gek, Ondernemen, Ambitie.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
Bericht verstuurd!
animationanimationanimation

Werkwijze Mobile Marketing

Waarom Mobile Marketing?

Mobile marketing biedt je de kans om je klanten op een effectieve manier te benaderen via hun mobiele apparaten, iets dat zij tegenwoordig altijd bij zich hebben.

Als je ervoor kiest om een speciale mobile marketing campagne op te zetten, dan zijn er veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor brand marketing, rethink connections, non-line marketing of advertising evolution. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke wensen en doelen op het gebied van mobile marketing. Deze brengen we tijdens een uitgebreide kennismaking in kaart. Vervolgens stellen we samen de meest relevante campagnes voor jouw mobile marketing op. Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er voor jou altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden die Epurple voor jouw organisatie kan bieden op het gebied van mobile marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Mobile Marketing?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen