HomeGoogle AdWords training

Google AdWords Training

Winstgevende advertentiecampagnes opzetten!

De Google AdWords training heeft ten doel om je te leren op wat voor manieren je het beste kunt adverteren via Google AdWords. Dit staat ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA) oftwel Zoekmachine adverteren. Door middel van online adverteren bereik je potentiële klanten. Het adverteren met Google AdWords is complex en er zijn een tal van factoren waar je rekening mee moet houden. Wanneer je dit goed inzet kan je de juiste persoon op de juiste tijd benaderen en kan je advertentie enorm effectief zijn.

Tijdens deze training leer je de belangrijkste principes van online adverteren. Na de training kan jij zelf aan de slag om winstgevende advertentiecampagnes op te zetten voor jouw bedrijf. Door het werken met kleine groepen is veel individuele aandacht mogelijk. Basiskennis is dan ook geen must.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

checkicon-greenIntroductie AdWords
checkicon-greenOpstellen Search campagnes
checkicon-greenBepalen zoekwoorden en schrijven van advertentieteksten
checkicon-greenCampagnes optimaliseren naar rendement
checkicon-greenRapportages opstellen

De SEA training wordt gegeven door een gecertificeerd Online Marketing Strateeg van Epurple. Na de training begrijp je de mogelijkheden van online adverteren en kan je zelf aan de slag met Google AdWords. Wij zijn Google Partner en gecertificeerd AdWords specialist. Tevens ontvangt u een Epurple Certificaat als bewijs van deelname!

De Google Adwords training is inclusief:

checkicon-greenLesmateriaal
checkicon-greenPersoonlijke begeleiding door een ervaren specialist
checkicon-greenGoodiebag
checkicon-greenCertificaat

 

De training gaat door vanaf minimaal 5 aanmeldingen.

Door je in te schrijven ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden. Na het inschrijven ontvang je een factuur via de mail waarna de betaling kan worden voldaan.