img

Content Marketing

Content is hip, er wordt continu over gesproken en met de juiste content zorg je voor de juiste aandacht. We stellen een persoonlijke strategie voor je op waarmee we jouw merk stap voor stap onder de aandacht brengen bij de doelgroep.
  • Jouw persoonlijke content marketing strategie;
  • Webteksten/Copywriting;
  • Banner- en tekstadvertenties.

Kristian Maton

Content Marketeer

Als Content Marketeer is Kristian multidisciplinair actief binnen Epurple. Op basis van kritische data-analyses verschillende variabelen omvormen tot geoptimaliseerde content is waar hij dagelijks mee bezig is.

Naast zijn werk heeft Kristian een enorme passie voor sport. Hij checkt elke dag de uitslagen van de NBA, Europese voetbalcompetities, UCI World Tour en ga zo maar door.

Kristian in zoekwoorden:

“Content, Copywriting, SEO, Sportief, Utrecht, Opel Corsa, Gevaarlijke Forehand”

Waar kunnen we je bij helpen?

Neem contact op om vrijblijvend te sparren over jouw online kansen.

Content Marketing Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we samen jouw wensen op het gebied van content in kaart. Omdat iedere klant zijn eigen, specifieke, wensen heeft op het gebied van schrijfstijl, seo-optimalisatie en nog veel meer, nemen we onze Content Marketing handleiding door. Zo weten we zeker dat we alle belangrijke zaken besproken hebben en direct aan de slag kunnen.

Bij het opstellen van een persoonlijke strategie houden we uiteraard rekening met de verschillende fasen waarin jouw klanten zich bevinden. Hier stemmen we de gewenste content dan ook op af en we delen het alvast voor je in. Voorafgaand aan het opstellen van de strategie voeren we een uitgebreid zoekwoorden en concurrentie onderzoek uit. Zo weten we zeker dat we niets over het hoofd zien en kunnen we direct de prioriteiten voor je vaststellen.

Tot slot maken we een overzichtelijke content planning en richten we een online dashboard voor je in. Zo weet jij altijd waar wij mee bezig zijn en evalueren we samen aan de hand van dezelfde data. Transparantie, daar houden we van!

Gratis website scan

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
Bericht verstuurd!
animationanimationanimation

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Content Marketing

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen

Maak je website beter vindbaar

Laat onze specialisten je doorlopend begeleiden en ontzorgen.