img

Affiliate Marketing

Met affiliate marketing betaal je als adverteerder zijnde voor elke bezoeker, lead of sale die je genereert via de website van de affiliate. Dit kan bijvoorbeeld een webmaster, publisher of een uitgever zijn. Dat houdt dus in dat je alleen betaalt voor het resultaat dat je daadwerkelijk behaalt. Dit maakt affiliate marketing een zeer efficiënte werkwijze voor jouw organisatie.
  • Klant- en resultaatgericht;
  • Kritisch en betrokken.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin van den Bergh

Sr. SEA Specialist

“Als SEA specialist ben ik één van de 10 specialisten binnen Epurple die klaar staat om het maximale uit jouw website te halen! Door een mix van ervaring, kansen signaleren, het gebruik van de nieuwste tools en het analyseren van de juiste data is geen uitdaging te groot."

Justin in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Duizendpoot, Koffie lover, Gadget gek, Ondernemen, Ambitie.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
Bericht verstuurd!
animationanimationanimation

Onze Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van affiliate marketing in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Met ons team van online marketing specialisten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Affiliate Marketing?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bericht verzonden!

Blogartikelen